Eten Drinken Feesten

Hartelijk dank voor uw interesse in Frietwagen.nl voor uw event.

U vraagt zich wellicht af, kunnen zij ons event wel aan, is frietwagen.nl professioneel genoeg  of is mijn evenement misschien niet te klein, heb ik genoeg gasten of juist andersom? Wij organiseren een  groot meerdaags event , wij hebben een open dag op ons bedrijf of …..tal van redenen om u af te vragen  of u bij Frietwagen.nl aan het juiste adres bent. Het antwoord hierop is een dikke JA!

Wij zeggen altijd, waar u ook een frietwagen kan bedenken, daar kunt u ons tegenkomen.

In de minimaal 15 jaren dat wij frietwagens (en inmiddels ook aanverwante producten) exploiteren hebben we aan alle soorten events kunnen ‘snuffelen’.

En waar zijn wij nou goed in?

Waar onderscheid Frietwagen.nl zich in ten opzichte van haar collega’s?

Wat kunt u van ons verwachten?

WIJ KUNNEN ALLES!!, verzorgen op het gebied van eten en evenementencatering.

Of het nu een groot event is met duizenden bezoekers waar meerdere patat/friet- of aanverwante verkoopwagens nodig zijn of een enkele frietwagen, u kunt hiervoor bij Frietwagen.nl terecht. Wij staan klaar voor u om uw evenement op maat te bedienen met moderne frisse wagens en vriendelijk en bekwaam personeel.

Onze wagens worden jaarlijks gekeurd door de brandweer en voldoen aan de huidige HACCP normen.

Dus stap over die lage drempel!

En kom telefonisch of per e-mail met uw aanvraag voor informatie, ons ervaren team staat te popelen om u met een heldere en transparante uitleg van dienst te kunnen zijn en u een passend aanbod te doen op welk evenement dan ook.

Tel: 0165 - 50 43 93 ofBel mij terug